join le..=)

Saturday, December 31, 2011

15 tahun suda,,,

assalamualaikum dan salam sejahtera...


on 


kan kite tengok brite td new year ni ade gak yg sempat jual dadah,lumba haram dan takziah juge kt family member die yg accident tu..kesian dhla bnyk calon2 pmr dan spm..lagi mude tu..ksian la..k kite lupakan pasal tu ye..

the problem is,i'll be 

PMR 2012 CANDIDATE !!!

argghhh..sbgai calon PMR ni,opcoz bnyak extra class...tp sy tak kesah sgat pn kalau pasal extra class ni..utk kebaikan kite sendiri gak kan..

tahun baru , azam pun baru 

korang nak tau azam sy??teruskan melayari blog sy ye??sy akan update dri mase ke smase..tp,besok takkan dpat update status lg sbab esok sy dh pg ke Kuching..hri slasa daftar masok asrama..rabu,dh study dha..huhuhu..so,sy akan update sttus ni mase cuti je ye..

maybe tu je dulu ek??malam ni last update tstus ney..okai??wassalam..


2 comments:

Mohd Adib said...

happy new year
Follow my blog ok
heheheh
:-)

atikahhasbi said...

hehe..happy new year 2..followed!!=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...