join le..=)

Tuesday, December 27, 2011

oww encik lipan

wiki..wiki..morning u all..fuh..takleh tido sy ni..baru tdow pukol 3 pagi tadi..3.30 dh bgun balek..naktau pesal??

      pesal "encik lipan" tu la..tgah sy nak melayari mimpi yg indh tu terase pulak sakit2 ni..pike mimpi ke..bukak mate mmang sakit btol..pike kejang ke apeke..ambik hp p suloh rupa2nya "encik lipan" yg gigit..huahuahua..tp,skrang sy taktau die dh p mane..kakak dh dikejutkan pon tak bgun2..dhla selesa btol je die tdor kat tilam tu..sy mmang nabes tahap babeng...dahla die pi gigit bhgn ketiak tu..sioottt betol la encik lipan ni..ngape la bhgn tu jugak kau nak gigit ek??^.^

    bukak je switch bilik ,die dh xde..menghilang..makin la sy nabes..nk buat ape..die dh menyorok di sebalik tilam tu..huhuhuhu..takut wei..kakak dok selesa je tdor..dahla dulu sy jugak yg kene gigit encik lipan ni..

    dulu pnah gak skali mase tdow kt ruang tamu..tgah tdor tu,terase pulak something yg berjalan kt tangan lalu ke atas bahu tu...pike mimpi gak..sekali sy libas tangan,sy dpat rasekan kaki yg bnyak..huhu..dah tu,pi bangunkan kakak..nasib baek die bgun,,switch  on!!kakak suroh ambik air panas..dhla encik lipan tu besar..eeewww..adeke sy libas die dgan tangan sy sendiri??using my own hand????ahh..pastu,simbur air panas kt encik lipan!!!die pn mati kepanasan..huahuahua..kesian encik lipan ye..sape suroh kan ganggu org tdow..

      barula sy sedar mase tu jari-jemari sy rase sakit2,rupanya digigit oleh encik lipan tu..dhla bnyak..sioot btol la encik lipan ni..ngapela sy jugak yg kena ek??
 
    dhla,mlam ni sy dh fobia sgat2..dhla penjenayah tu lari pulak..sy tdow atas kerusi je!!takut..dh kite tdow kt ruang tamu kena gigit,tdow kt dlam bilik pn kena gigit..mane lagila tmpat sy nak tdow ni..camne lak malam esok ek..sy nak tdow kt mane..huahuahua..ni smue encik lipan punye pasal..kite tak ganggu die,die pulak p ganggu kite..kacau stim btol la encik lipan ni..

naktdow atas kerusi skang ney...tak berani dha tdow kt tilam tu..penjenayah maseh berleluasa..

to encik lipan:
tolongla jgan ggit sy lagi..kang sy tangkap,mati kepanasan kau same mcm kazen kau dulu..nak tak?kalau taknak,jgn ganggu aku tdow ye..aq ngantowk ni..dhla..aq nk tdor ni..




2 comments:

shamsiahmine said...

err..lipas..i hate lipas..euwwwwwww!

tieykah_97 said...

lipas??lipan la dear..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...