join le..=)

Tuesday, December 6, 2011

rock princess eva!!

hello there!!citer ttg ahli keluarga sy kt sklh menengah ni....menarik gak..satu bilik gempak..senior junior memang akrab!!hee~


dulu,first time masok bilik..mmang silent mode..tp,after chineese holiday...huh..dah takde lagi da silent mode ni..memang gempak.minggu org lain balik bermalam,sy xbalik la pling best..mcm2 saya dan roomate yg xbalik tu beli..yg tak balik tu kebiasaanya budak jaoh cam sy dari kabong,budak daro,kakak dari julau..
     budak bilik ni mmang budak kpop..tanye ape2 je sal kpop,mesti tau..sy xtermasok,okay?but,sy tau la jugak ckit2 sal korea ni..ade jugak yg kate mase weekend  tu,bising seasrama perempuan denga suara kitorang menyanyi kpop..menari lagi tu..lagu fiction mmang takleh sebut..ade2 je sal tarian ni.

background mmang cantek la..


some pic of our room..sorryla..tak banyak..

mobile upload..=D..nasib baik ckgu tak tau..hee~kalau tak mati sy hp kena rampas..taknak bawa lagi hp and laptop next year..kalau kena rampas,tak bagi balik..then,nama kena tulis dlm buku saman plak..makin strict sklh sy next year.tp satu je sy suke sal rule baru ni.."SLIPPER TUTUP DEPAN BELAKANG"..bole style2 mcm..then,satu lagi benefit dri rule ni,nak jg aurat kaum hawa ni..








.



raget!!raget!!

adek2 gua..ngahah..sorang je takde kt pic ni..syiqin..takde simpan pic die..


btw,pbo9memang gempak la..hope there's no seniority in this room,okay??
1..2...3...adioss...=D



2 comments:

Anonymous said...

ehem2... muka kmek pling kiut ewh.. hahaha... pi background ya nang kck gler laa... hahaha... mun pelancong nangga, x jadi dtg srawak... ^^,

tieykah_97 said...

haha..bilit kita di aim nya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...