join le..=)

Friday, November 25, 2011

kawanku yang noob gitu...

assalamualaikum dan salam sejahtera..=)
berdasarkan entry yg aku bagi ni,korang tau tak sapa yg noob sgt tuh??takla noob sgt..tp,bolela..hee~
     her name is Nur Lailatul Qadriah ..or lbih dikenali sbg lyla..die jugak diberi gelaran sbg The Sleeping Beauty kt dlm klas die..korang tau kan ape maksud disebalik gelaran ni kn???=)walaupun saye ni tak sekelas dgn die,tp saye tau perangai die bcoz die jiran bilik saye..kalau klas muzik,kitorang bukannye nk buat pun latihan yg ckgu bagi,tidur adela..pandai2 la cover muke tu..2nd,KAMENRIDER!!tau tak maksud di sebalik kamenrider ni?/korang tanye la sndiri kt die ek?sampai ckgu pn tau sape kamenrider tu..




and saye pernah tulis satu entry ni ttg die..ingat tak?


ingat tak??
yg pasal ceritera si kamenrider tu...



and sorang lagi is Nur Sabrina..or lbih dikenali sbg nyna..

hhmm..one more thing..kalau lyla ade gelaran,takkan la nyna xde kan??
1st,JAMBU!!
tu rakan sekelas bagi....tak tau la ngape diorang bagi gelaran tu..
2nd:BAWANG!!
ni special ckit coz org yg special bagi..kan3?




sbenarnya nk promote blog diorang je..(mati aku kalau diorang tau ni..)
abaikan tu,k..hee~
kla..tu je utk entry ni ye..sorry ye kalau blog aku ni takla secantik blog lain dan entry aku ni tak berapa menarik...adioss=)





2 comments:

Qadriah Mohammad said...

Haha. kimen mena. makseh kot. ailebiu

tieykah_97 said...

haha..ur very wcome..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...