join le..=)

Tuesday, November 29, 2011

full of memory

assalamualaikum and good evening everyone!!
wind orchestra is my uniform and i was a flutist..itu cite lame..tp skrng sy dh xikot lagi band..atas sbab2 tertentu..org bnyak tanye sy,,,,

"tak rindu ke nak main balik flute tu?"

"ngape kau quit dari band?"

"letih-letih aku ajar kau main flute tu =.="

"best ape masok band..aku teringin nak masok tau.."

"rugi je kau quit dri band..kalau kau masok band,mcm2 tmpat kau bole pergi."


and saye nak mintak maaf bnyak2 sbab dh quit band..ade jugak band member tu yg ajak aku masok balit band.tp aku tak nak..(takut kena marah ckgu band sbenanye..hee~)saye prnah bagi satu entry pasal band ni

http://atikahhasbi.blogspot.com/2011/04/wind-orchestra-competition-2011.html

and di sini saye nak ucap bebanyak trime kasih la kat senior2 band and ckgu2 band yg pnah ajar saye main flute tu..k..nak show some pic of me kt w.o.c dulu yg kini sdh ditakrifkan sbg kenangan silam..


=kengkawan form 2,dlm pic tu 2 org je maseh aktif skang ni,yg sblh kiri tu je=



=asrama tmpat pompuan tnggal,thanxz SSP =)



mase practise kt parking car..esok die dh competition..


ni die pentas and jugak tempat kitorang bertanding

after bertanding,esok die ade bengkel ikot section

malam pengumuman kputusan competition tu.nervous wei..

and nasib tak menyebelahi kitorang..kitorang just dpt silver award..kitorang kurang pemain..



last day kt kl.esok nak balik dah..ni group member aku utk shopping kt midvalley ritu...diketuai oleh kakak flutist saye,Kak Syila(miss her a lot right now..she is SPM candidate right now!Gud luck kak)then f2 member lain..





nak balik sarawak daa..


rakan seperjuangan aku dlm woodwind..oboeist..but now,percussionist..

kite singgah jap kat KFC KLIA ni..sklh bagi duit utk kitorang belanja..tp mase laz day nk bagi..kitorang belanje kt KFC je la..

come nye..ngahngah..lepas makan,kitorang p main tmpat bdak2 kecik main..tak tau malu..hee~





mase dlm flight..

nak tengok banyak pic lagi??klik je kt sini
tu je utk entry kali ni..enjoy the day!grasias..















2 comments:

Qadriah Mohammad said...

tkot! i miss this. sheesh

tieykah_97 said...

haha..me too.miss a lot!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...